HTML

Egy izomagyú naplója

a világom alulnézetből, mindennapi morgásaim

Friss topikok

Linkblog

Bankszámlalehúzás! – OTP kaland folyt.

2008.01.06. 22:07 izomagyú

Tudom, hogy a most nyilvánosságra kerülő írásom mindenféle támadásokat gerjeszthet ellenem, ellenünk, de vállalnom kell ennek veszélyét, mert felelősséggel tartozom azoknak a munkatársaimnak, akik belém fektették bizalmukat, rám bízták sorsukat, gyermekeik mai, és holnapi megélhetésének biztonságát. Egy becsületsértési, hitelrontási feljelentés, csak meggyorsíthatja a többszörös törvényszegés miatt elhúzodó eljárás folyamatát, a bűnösök megbüntetésének és a legkisebb vesztesség elérésének lehetőségét.

Mivel minden igyekezetünk ellenére sem sikerült megtudnunk, és megszereznünk a folyószámlánkra rákerült azonnali inkasszó okát, és ennek hiányában lépni sem tudunk ellene, ezért újra a PSZÁF-hez kell fordulnunk, gyors és hathatós segítséget kérve.

Az alábbiakban a tervezett beadványunkat mutatom be, hátha valakinek egyéb használható javaslata lenne hozzá.

Természetesen, ezt már személyesen visszük be hétfőn a PSZÁF-be, remélve, hogy megtaláljuk, azt a személyt, akihez az eredeti beadvány is került, és segíteni is tud.

Az eredeti beadvány, amihez a mostani kiegészítés tartozik, az első részben érhető el.

 

Most pedig a kiegészítése jön, még nyers, formázatlan formában:

 

Beadvány kiegészítés tervezete.

 

Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) Ügyfélszolgálat
1013 Budapest, Krisztina krt. 39.

 

Kiegészítésül 2007-12-03 levelünkhöz, szeretnénk nagyon sürgős segítségüket kérni, mivel mind a mai napig semmiféle érdemi tájékoztatáshoz nem jutottunk a számunkra ismeretlen okból számlánkra felkerült 53. 608.451.- Ft értékű azonnali inkasszó okáról.

A számlavezető OTP bank, egy hét elteltével a mellékelt faxot küldte számunkra, amelyben csak a folyószámla kivonatról már tudott név, (+ cím, telefon) és számlaszám található.

A megadott címen, telefonon a nevezettet megbízott jogászunk nem tudja elérni.

Megfelelő adatok hiányában, érdemi intézkedéseket nem tudunk kezdeményezni az ismeretlen eredetű inkasszóval szemben.

Mindeközben a számlavezető OTP bank a számlánkra beérkező átutalásokat leemeli, ezzel ellehetetlenítve működésünket, megakadályozva kötelezettségeink teljesítését.

Azért vagyunk kénytelenek Önökhöz fordulni, és azonnali segítségüket kérni, mert a tisztázási eljárás (rendőrségi nyomozás, az azt követő várhatóan bírósági szakasz) hosszadalmas, kivárása a fizetésképtelené tett vállalkozásunkat ellehetetlenítve, annak megszűnését vonja magával.

Ráadásul ezt a furcsa eljárást semmi nem indokolja, mivel a vállalkozásunk, a Földhivatalnál ellenőrizhetően (az OTP bank által is felértékeltetett és tudott), közel 100 millió forint értékű, saját tulajdonú ingatlan vagyonnal rendelkezik, ami akár egy ilyen nagyságrendű „valóságos” követelés fedezetére is elegendő kell, hogy legyen.

Egy későbbi kártérítési eljárásunk nem tudja az eredeti állapotot helyreállítani, sem a vállalkozásban dolgozók és családjuk napokon belül bekövetkező válsághelyzetét megoldani.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://izomagyu.blog.hu/api/trackback/id/tr14287514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2008.01.07. 14:28:12

Elkúrták. Na és?!
Ki meri rajtuk számon kérni?
Majd vagy 8 év múlva visszakapjátok az elrabolt pénzt és megkapjátok azt a kártérítést, ami fedezi az ügyvédi költségeket.
(Valamelyik izmos szájú mucus tévedett egy sort az adatbevitelnél a Zöldfoki-szigeteken.)

izomagyú 2008.01.07. 17:10:06

Kitalátor!
meglátjuk, én számon kérem, és természetesen nyomom a "reklámot" ezerrel közben
süti beállítások módosítása