HTML

Egy izomagyú naplója

a világom alulnézetből, mindennapi morgásaim

Friss topikok

Linkblog

Újra benne leszek a tévében – OTP saga

2008.01.28. 12:45 izomagyú

  Ahogy a múltkor már emlegettem, az első adás idején, kissé túldumáltam a megadott időt, így egy része a témának, közte a PSZÁF szóvivőjének mondandója is átcsúszott egy újabb adásba, ami ezen a héten kerül bemutatásra.
Tehát holnap 16.30-kor, és szerda 9.30-kor az Echo tévé Vállalkozz okosan műsorában az OTP-s téma második része következik.
Az első részben sok izgalmas dolog felmerült az inkasszókkal, a végrehajtással kapcsolatban, ki és hol, és miként hibázhat, és az milyen következményekkel járhat egy kisvállalkozás életében, létében.
Ekkor került az adásban képbe, a Végrehajtói kamara elnökétől, a bíróság szerepe, aki a véleménye szerint hibás végzést adott át a végrehajtónak, és ez volt az oka a jogosulatlan inkasszó benyújtásának.
Így, a mai felvételen tudomásom szerint lehetőséget kap a bíróság képviselője is, és ha minden igaz, él is ezzel a lehetőséggel, hogy elmondja a saját verzióját.
A másik izgalmas nyilatkozó, az APEH megbízottja lesz, az eddigi tájékoztatás alapján, bár velük nem volt semmi kapcsolata a konkrét, velünk történt esetnek, de ez meg azért izgalmas téma, mert egyedülállóan erős jogosítványuk van banki inkasszó alkalmazására, és ők is hibázhatnak, tévedhetnek, ami akár végzetes lehet egy kisvállalkozás, és vele együtt emberek sokaságának.
Ez több, mint amire számíthattunk, és kevesebb, mint a szükséges, hiszen a negatív főszereplő, az OTP bank nem képviselteti magát.
Pedig ezzel tartozik mindazoknak, akik jelenleg az ügyfeleik, és azoknak is, akiket a hatalmas összegű reklámjaival szeretne ügyfeleivé tenni.
Folyamatosan rombolom a hitelességüket, igazából provokálom őket, és fogom ezt addig folytatni, ameddig nyilvánosan nem kérnek elnézést, na nem csak tőlünk, hanem mindenkitől, akiknek kárt okoztak/okoznak jelenleg is, akiket megtévesztenek, akiket lehetetlen helyzetbe, vagy szégyenbe hoztak, hiszen kifogyhatatlan mennyiségben kapom az ilyen tartalmú leveleket, hozzászólásokat és találom a róluk szóló rémtörténeteket az interneten.
Mert nagyon-nagyon utálom az erő arroganciáját, a gyengébbek, a kisemberek semmibevételét azoktól, akik belőlük élnek nagyon is jól.

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://izomagyu.blog.hu/api/trackback/id/tr16314652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bit Rot 2008.01.29. 00:08:50

Még 2 számlám az OTP-nél van, de már csak 1-2 hónapig.

Viszlát, OTP!

emzéperiksz 2008.01.29. 14:20:03

Te, figyelj már, ha a bíróság adta a hibás végzést, miért az OTP a hibás? Miért nem a bíróságot basztatod?
Szerinted, ha a Raiffeisen vagy az Erste vagy valamelyik másik bank kap egy bírósági vézgést, hogy inkasszáljon, az majd jól ellenszegül a törvénynek, és nem teszi meg?

Hmmmm 2008.01.29. 17:27:06


MZ/X!

mélyedj el jobban a témában.
inkasszót az OTP indította, ő volt az első, majd hozzá is került vissza a bíróságon és a végrehajtón keresztül.

emzéperiksz 2008.01.29. 20:46:56

Elmélyedtem, és találkoztam személyedben egy jó nagy paraszttal. Remélem, a más emberekkel való értelmetlen kötözködésben megtalálod, amit keresel az életben.

Hmmmm 2008.01.29. 21:04:41


örülök, hogy gazdag szókészlettel rendelkezel MZ/X

Lacibetyár 2008.01.30. 18:45:56

Az a per hogy áll, amit az OTP ellen indítottál a szerinted indokolatlan fedezeti kezesség érvényesítésért?? Mert bizonyára indítottál!! Hiszen ezzel kezdődött az egész kálváriád, ha jól értetem. Az inkasszóra összpontosítottál, kicsit árnyalja a képet, hogy részben a bíróság, részben a végrehajtó tévedett, így lett kiadva a végzés, amire az OTP vélhetően jogszerűen intézkedett. Az előzményekról jótékonyan hallgattál, így az OTP elleni esetleges jogos indulatok nyilai gellert kapnak, korábban ezért írtam, hogy kezd izzadságszagúvá válni az "OTP saga".
A korábbiakból válaszaidból is úgy tűnik, hogy aki az egyoldalúan előadott "tényekből" nem az általad elvárt következtetésket vonja le, az már csak bankos, a zótépé fizetett ügynöke lehet.
Kezdelek sajnálni, de sok sikert a "hősi" harcaidhoz.

emzéperiksz 2008.01.30. 22:25:07

Sajnálom, ha OTP-bérencnek tartanak, csak segíteni akarok. Nem dolgozom az OTP-nél, számlám van ott, ez igaz, és semmi bajom a bankkal.
Nem szerencsés, ha az ember fölösleges dolgokba fekteti az energiáját, és rossz felé vagdalkozik.

Nekem a leírtakból az jön le, hogy az OTP-Saga addig tarthat, ameddig annak a kétes hitelügyletnek pont nem kerül a végére. Szóval ezt kell forszírozni, hogy az a hitel lezáródjék egyszer és mindenkorra. Ha valamibe energiát tennék, ez lenne az.
Hogy nem halad a dolog, abban szerintem a Hitelfelvevő cég lehet a fő simlis, amelynek a valamiért nem lehet összeírni a vagyontárgyait, és ezért a felszámoló nem tudja elkészíteni a közbenső mérlegét (én csődbűntettre, vagyoneltüntetésre gyanakszom).

Márpedig ha az OTP nem jut hozzá a pénzéhez, előbb-utóbb ismét sorra kerülhet a Kezes Bt. A végrehajtási határozat és az inkasszó pedig minden bankban utoléri a céget.

izomagyú 2008.02.07. 09:18:05

Lacibetyár 2008.01.30. 18:45:56

még a per nem indult el, az ügyvédünk felszólította első lépésben az OTP-t, a végrehajtót egy peren kivüli egyezségre, mint lehetőségre, várjuk a választ, ha nem jön, akkor inditjuk a pert
ez egy élő és nagyon friss ügy
süti beállítások módosítása