HTML

Egy izomagyú naplója

a világom alulnézetből, mindennapi morgásaim

Friss topikok

Linkblog

Mozgalom indult az OTP ellen

2008.02.21. 08:41 izomagyú

 

Pár napot ki kellett, hogy hagyjak a blogolásból, mivel a már jelzett felszámolási eljárás törvénytelenségeinek feltárása is fontos a számomra, és úgy látszik az Index cikk - http://index.hu/gazdasag/magyar/frss080201/ - megmozgatta az állóvizet, végre a bíróság is válaszokat kért az általam 2006-ban bejelentett törvénysértések ügyében. Az, hogy a közel 2 éves csúszás miatt újabb tízmilliók tűntek el, az jól mutatja a magyar igazságszolgáltatás minőségét. Ráadásul az a poén, mert lehet, hogy az OTP már semmiből nem akar kimaradni, hogy ezeknek a bűncselekményeknek a leplezésében a legnagyobb lakossági bankunknak is jelentős szerepe van.

Nem is értem, hogy ezen miért is nem csodálkozom?

De térjünk a banki történet folytatásához vissza, hiszen a hógolyóból, amit elindítottam, mára egyre jobban látszik, hogy már nélkülem is növekvő, öngerjesztő lavina lett.

Egyre gyorsuló tempóban növekvő mozgalommá szélesedik a legnagyobb bankunk sorozatban és folyamatosan elkövetett tisztességtelen ügyei miatti tiltakozás.

A károsultak egymásra találnak, segítik egymást, mint tettem én is T. Piroskával, és felveszik a harcot a törvénytelenül sarcoló bankkal, a magyar pénzhatalom hamis jelképével, az OTP-vel.

Egy tegnapi levelet másolok most be:


Szia Izomagyú!

 

Egyik kedves OTP károsult a legutolsó bejegyzésemhez írta, hogy nem tudnál-e az indexen egy kis publicitást adni a jelenlegi állapotnak!

 

Mert van már ugye PM által az APEH-en keresztül kiadott nyilatkozat a túlvont adó visszafizetésérõl, na meg arról, hogy a 300000 ft alatti öröklés illetékmentes, ami persze jó hogy kint van az apeh honlapján, de az otp-t kutyára nem érdekli!

 

Képzeld már heten vagyunk, illetve nyolcan, magammal együtt :((

 

A legdurvább az az, hogy én is és a kedves Titokka nevû hozzászóló is beszéltünk ma a pszáffal, és mindkettőnknek ugyanazt mondták, vagyis, hogy tudják, hogy az OTP, és a Röfi bank hülye, szóban támogatnak is minket, oszt jó napot! Persze OTP-s károsultból van több, Röfisbõl eddig csak egyet találtunk!

 

Titokka szépen leírta az egyik hozzászólásba, íme:

 

"Sziasztok Sorstársak!

A mai napon felhivtam az APEH-ot teljesen feleslegesen. Miután ezt felmértem felhivtam a PSZÁF-et, mivel ezt a legutóbbi állásfoglalást õk küldték el anyámnak, a reklamációjára válaszként, amiben az áll, hogy mi a teendõnk. A PSZÁF-nél az ügyfélszolgálatos egybõl vágta, mirõl beszélek, igen asszonyom, most jelent meg az interneten az állásfoglalás, tudunk ezekrõl a jogtalanságokról . Az úr a következõket mondta el: nem értjük az OTP és a Raiffeisen Bankot, mi errõl a 2 bankról tudunk, hogyan veszi a bátorságot, hogy a Magyar Államnak önkényesen vámot szedjen. Kértük az APEH-ot, már amikor ez a probléma elõször felmerült, adjon ki egy állásfoglalást ezeknek a bankoknak, hogy kösz, de nem kell ezt nektek intézni, majd mi behajtjuk az illetéket. Ez sajnos nem történt meg, mivel állitólag errõl nem tudnak és fel sem kérték rá a bankokat, tehát nem adnak ki állásfoglalást olyanról, amit nem kértek. Van bank amely teljesen normálisan kezeli ezt az ügyet. Illetve a többség kezeli normálisan. Az úr azt mondta nem kell a befizetési csekket senkinek bemutatni, mivel nem kérte meg az OTP-t senki, hogy a befizetést ellenõrizze. Kérdésemre, hogy mit tegyen az aki nem magyarországi lakos, és nem tudja az adóbevallásában rendezni, mivel nincs adóbevallása, azt mondta, ki mondta, hogy az adóbevallásban kell rendezni. Klassz ...
Megkérdeztem, hogyan lehetne rávenni a bankokat, hogy visszamenõleg értesitse azokat az örökösöket akiket eddig elhajtott egy tértivevényes levéllel, hogy menjenek vissza a pénzért. Kérte, tehát KÉRTE, hogy irjunk a Fogyasztóvédelmi Fõosztálynak egy levelet ezt a konkrét ügyet elmesélve, mert ha többen irjuk, akkor nem egyedi elbirálású , hanem központilag lehet rendezni, és a PSZÁF-nek jogában áll a bankokat felszólitani. Kérdeztem, mi van ha valaki részletben szeretné rendezni az illeték befizetését. A válasza, ha már a bank nem tud eltekinteni az önkényes ellenõri tisztségétõl, az állásfoglalás tartalmazza, hogy elég a határozat az illeték kiszabásáról.
Megpróbálok összehozni egy levelet, hátha tényleg rávehetõ a bank, hogy értesitse hivatalosan azokat akiktõl korábban lenyúlták a pénzt, tisztázzuk ki kapja a kamatot, ami a visszatartott pénzen jelenleg ketyeg, tisztázzuk mi van, ha valaki részletekben szeretné fizetni, tisztázzuk, hogy most valójában mi van az adóbevallással."

 

Izom drága, ha van 5 perced, akkor kidobod az indexre a témát, Titokka említett hozzászólását és hogy egyre többen vagyunk??

 

Pusz: P


A mozgalommal kapcsolatos blog, és a hozzászólások, amikben rengeteg új és értékes információ van még a témával kapcsolatban, itt található meg:

http://piribogyo.nolblog.hu/

Megdöbbentő és felháborító részletek, esetek sora, amelyek mind-mind önálló részeket érnének és érdemelnek meg, mindenki érdekében, akik bankokkal kerülnek kapcsolatba.


2 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://izomagyu.blog.hu/api/trackback/id/tr11348070

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Haga clic en la página web 2017.12.20. 02:54:12

Az egész kataklizma felelőssége, avagy politika más eszközökkel - A Nagy Háború

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bit Rot 2008.02.21. 21:25:06

Én ma szüntettem meg egy bankszámlámat az OTP-nél. Kb. 45 percig tartott, közben próbáltak rábeszélni, hogy milyen jók (nem azok).
Gáz.

Holnap megszüntetem a másik OTP-s számlámat is, mert felhúztam magam a ma történteken is.

izomagyú 2008.02.22. 10:09:37

ahogy a hozzászólások mutatják, nem vagy egyedül
süti beállítások módosítása